Vi tilbyder at din hund kan komme i et vandløbebånd med 23-26 grader varmt vand. Ren luksus, din hund vil nyde hvert et sekund.

Træning i vand har i mange år været anbefalet som motion for hunde, og til genoptræning af hunde der har gigt eller er blevet opereret.

Vandløbebåndet anbefales også til konditionstræning af raske hunde og som motionstræning til den overvægtige hund. Og selvfølgelig som ren wellness til din bedste ven.

Træning i vandløbebånd kan bruges i forbindelse med:
• Anbefales til hunde med knogle-, muskel-, led- og ledbåndssygdomme

• Anbefales til ældre hunde med gigt / ledproblemer

• Vægttab
• Udholdenhed og træning af arbejdshunde som feks sweisshunde, jagthunde, IPO osv. (motionstræning)

• For at opnå et godt afsæt af benene, som er eftertragtet hos udstillingshunde.

• Ren nydelse og velvære


dsc_0029 (2)

Water walker / vandløbebånd til raske hunde:

Din hund behøver ikke at være syg for at få glæde af at træne i en WaterWalker.

Mange hunde trænes i en water walker, fordi hunden bruges til konkurrencer eller jagt og derfor ønsker, at hunden er i så god form som overhovedet muligt.

Det er med Water Walkeren muligt, at træne hunden så dens kondition er i top, uden at den bliver overanstrengt.
Som regel når man konditionstræner en hund i Water walkeren, så foregår det i intervaller. Man starter med opvarmning i et tempo, der svarer til hundens normale gangtempo, derefter øges tempoet af flere omgange indtil man når hundens maksimale formåen.

Denne metode giver en effektiv træning af hundens kondition samt muskelmasse, og hunden vil ofte nyde den anderledes træningsmetode.
Går man på udstilling med sin hund, kan træning i Water walkeren være med til at give hundens muskler mere fylde, og man kan i nogle tilfælde også øge hundens skridtlængde eller afsæt, hvis det er nødvendigt.

Water walkeren kan med stor fordel også bruges, hvis man ønsker, at ens hund skal have en god grundkondition.

Sidst men ikke mindst, så nyder rigtig mange hunde at komme i vand og få brugt energi i det varme vand. Det er wellness for hunde!

Water walker / vandløbebånd til overvægtige hunde:

Overvægt hos hunde ses desværre ofte, og lige som hos mennesker er det en stor fysisk og helbredsmæssig belastning for hunden at være overvægtig. Det er aldrig for sent at hjælpe sin hund med at tabe sig.

Det er ofte et problem at få motioneret tilstrækkeligt med en overvægtig hund. Hvis man vælger at bruge WaterWalkeren som træningsmetode til den overvægtige hund, sikrer man sig at den får motioneret tilstrækkeligt, og det endda på en sjov og anderledes måde, som samtidig er skånsomt for hundens led, ryg og ben på grund af vandets opdrift.

Water walker er også en intensiv motionsform der resulterer i et hurtigere vægttab, samt en bedre kondition og en større muskelmasse hos hunden. Man skal dog være opmærksom på, at det kan tage lang tid for en hund at smide de ønskede kilo, og derfor er det meget vigtigt, at ejeren ikke giver op, men forsætter med at motivere hunden, så den kan opnå et sundere liv og bedre livskvalitet.

Priser for hunde der IKKE passes i pensionen, foreløbig er der muligt at booke om onsdagen:

30 minutter (hvis du har 2 hunde der skal på vandløbebåndet, skal det være indenfor på 30minutter inkl tørring)

1 x 30 minutter kr. 295,00

5 turs kort a 30 min.: kr. 1180,00

10 turs kort a 30 min.: kr. 1890,00

45 minutter (hvis du har 2 hunde der skal på vandløbebåndet, skal det være indenfor 45 minutter inkl tørring)

1 x 45 minutter kr. 440,00

5 turs kort a 45 min.: kr. 1770,00

10 turs kort a 45 min.: kr. 2835,00

Har du spørgsmål vedrørende hunde wellness? Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf: 40 40 24 93 eller sende en mail til info@hundeogkatteimperiet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på Facebook

Find vores gårdbutik

Østerskovvej 22

4682 Tureby

E-mail og CVR

E-mail: info@hundeogkatteimperiet.dk

CVR: 32516459

Ring til os

Telefon: 40 40 24 93